Vacanta cea lunga

1. Azi (fiind deja 1 noaptea) plec in vacanta. Este a treia oara in ultimile 3 saptamini. Numai ca in precedentele doua “plecari” a trebuit sa renunt cu 2-3 zile inainte. Ce este distractiv ca si astazi era s-o patesc. Dupa ce mi-am cautat 3 zile buletinul, scapat pe jos intr-o agentie de turism, azi (adica ieri) am petrecut 1 ora cotrobaind prin masina mai ceva ca un mecanic de la dezmembrari. M-am dat jos sa cumpar un buchet de flori si cind sa incui usa am constatat ca nu am cheia in mina. Nu am reusit s-o o mai gasesc, nu am idee cum s-a volatilizat. Multumesc prietenului meu Doru, care m-a salvat oferindu-se sa-mi aduca rezerva desi era 10 seara. Bine ca aveam o cheie de rezerva, altfel, plecarea mea de miine in Bulgaria vecina s-ar fi anulat de la sine. Manifestari certe de sindrom burn-out.
2. Am fost rugat astazi sa stau de vorba cu 2 persoane. Una dintre ele, director de spital, m-a impresionat de’a dreptul. Pur si simplu, oamenii acestia se gasesc intre ciocan si nicovala. Pe de o parte o Casa de asigurari corupa si inflexibila cind este vorba de negociat tarife, chiar daca ai dreptate, pe de alta parte medici care nu pot sa accepte reorganizarea activitatii pentru eficientizare. Si acestia din urma sun cu adevarat cei mai puternici din spital. Fara ei spitalul nici nu are sens! Voi mai medita la aceasta discutie interesanta.

3. Plec in vacanta cea lunga, de 5 zile pline. Sper sa am timpul necesar sa-mi termin in liniste proiectele mele mai vechi, ultimile pe acest mandat. Indiferent de ce-mi rezerva viitorul, cred ca merita legiferate casele pentru ingrijirea persoanelor virstnice cu boli cronice si modificata legislatia persoanelor cu handicap.

4. Grigore Cartianu zicea la tv (sau mai bine zis la radio – ca de vazul nu l-am vazut) ca asa trebuie sa fie parlamentarii, sa-si lege numele de o lege. Spre exemplu, isi amintea de parlamentarul care s-a batut in Parlament ca legea interzicerii alimentelor nerecomandate in scoli sa nu iasa amputata, s-a legat cu lanturi de microfon si nu s-a lasat si bine a facut. DA’ NU_SI MAI AMINTEA NUMELE ACELUIA!!! Misto nu! Leaga-ti numele de o lege. Oricum nu conteaza!

Amuza-te ascultindu-l pe Grigore Cartianu (realitatea tv 29 iulie)

PS. Pentru a inlatura orice interpretare, chiar nu imi dau seama la cine s-a referit Grigore Cartianu. Poate la Mircia Giurgiu poate la mine, insa chiar nu are nicio importanta.

This entry was posted in Neclasificate. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *