Draft Motiune “Nesiguranta spitalelor este intretinuta intentionat de Guvern”

Conform aprobarii BPN al PDL in luna septembrie va fi depusa o motiune simpla pe tema refuzului Guvernului de a adopta masurile impuse de lege  privind calitatea actelor medicale din spitale. Toate demersurile publice, adrese, conferinte de presa au ramas fara nici cel mai mic raspuns din partea MSP si a Guvernului.

In masura in care doriti sa adaugati sau sa comentati punctele de vedere exprimate de comisia de sanatate a PDL puteti folosi acest site sau site-ul oficial al PDL.

Textul provizoriu al motiunii se gaseste AICI.

Va sugerez sa cititi si postarile din comunicate de presa legate de acest subiect: Click AICI

Textul proiectului de ordin al ministrului nepromovat din 2006 il gasisti AICI

This entry was posted in Neclasificate and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Draft Motiune “Nesiguranta spitalelor este intretinuta intentionat de Guvern”

 1. romimii says:

  Din pacate sectiunea privind ilegalitatea primariatului nu este activa.Sunt intru totul de acord ca nu este legal.Pe langa acest lucru, ma asteptam din partea CMR sa modifice metodologia de examen in sensul in care, daca tot introduci o mie de criterii de selectie, scoate subiectivismul acestui examen, nu lasa candidatul la mila mariei sale comisia , care nu are nici barem strict de notare, nici intentii f transparente(trebuie sa-si scota in fata proprii candidati, nu?)

 2. sorinp says:

  Sunt citeva lucruri de discutat la primariat (daca ar fi relegalizat):
  – daca ai un barem foarte ridicat de trecere (nota minima nu este 5!) nu se mai justifica un procent de acceptati de 75%.
  – daca faci un concurs – trebuie sa scoti si posturi la concurs
  daca scoti posturi la concurs trebuie sa le accepti si bugetarea, altfel noii primari vor ciupi din bugetul celorlalti colegi sau din fondurile destinate pacientilor
  – daca ai o regula – nu trebuie sa dai posibilitatea derogarii de la regula (se prezinta candidati cu 3 ani derofare de vechime!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *