Rezultate îngrijorătoare ale candidaţilor pentru funcţia de preşedinte

1. Fără campanie am rămas cu o confruntare mentală între cei care “ne-au dat şi cei care ne vor lua!”.

2. Şmecheria cu “nu spunem nimic” şi lumea ne va vota s-a întors împotriva USR şi PNL!

3. Se prefigurează o guvernare a PSD până în 2024. Voturile date lui Diaconu, Paleologu şi restului candidaţilor cu excepţia UDMR reprezintă în fapt votanţi nehotărâţi, versatili!

4. Viorica este cu mult mai reprezentativă pentru electoratul sau decât Barna sau Iohannis pentru USR sau PNL, nucleul electoratului PSD este de beton! Dacă în turul II va lua 35-40% (şi va lua) vom repeta scenariul victoriei PSD de acum 3 ani la Parlamentare şi intrarea într-o nouă “epocă de gheaţă”!

5. Iohannis este şi va fi doar un lider formal, o poză, încă un angajat la stat, un rentier de nivel înalt. Informal însă, nu mişca pe nimeni, nu entuziasmează, nu transmite altceva decât “jos PSD” pentru că nu simte mai mult. Nu este suficient, nu poate mai mult şi asta ne poate fi fatal.

5. Un mesaj către PNL și Ludovic Orban: Angajaţi de urgenţă consultanţi străini care să vă facă mesaje de campanie de azi, căutaţi cu disperare păsări “vorbitoare” printre membri, care să vorbească din suflet, nu roboţi împietriţi, altfel viitorul este sumbru!

This entry was posted in politica generala. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.