Nu ne puneți să alegem răul cel mai mic, domnule Președinte!

Sunt de acord, Klaus Iohannis nu are nimic de câștigat dintr-o dezbatere cu VVD, este deocamdata in frunte, nu a fost adus nici un argument împotriva lui sau in favoarea Vioricăi. Dar muțenia lui ne doare și aceasta lipsa a fost și este speculata.

Ludovic Orban s-a oferit sa participe el la dezbatere cu VVD. Nu este cazul. Este însă cazul sa bage mâna in banii de campanie și să facă o serie de 3-4 intervenții plătite, o prezentare a stării națiunii nu interviuri, în care să prezinte întregii țări de ce guvernarea PSD a fost rea și guvernarea PNL este și/sau va fi buna! Adio carti negre, acum sta călare pe toate informațiile guvernării acestei țări. Dacă o televiziune nu îi acordă câte 2 ore pe zi, să dea fuga la Europa FM – au atins 800.000 de urmăritori în direct. E suficient.

În ceea ce îl privește pe KI – TREBUIE să țină discursul pe care-l așteptam de fiecare dată când survine câte un eveniment important. Trebuie să ne spună spre ce vrea sa îndrepte această țară, care sunt reperele de la care nu se va abate, care va fi rolul activ pe care si-l asumă.

Vreau să aflu TEZELE lui Iohannis și să le țin minte!

Nu vreau să mai aud platitudini, vreau lucruri concrete! Nu vreau sa mai aud jos PSD-iștii că sunt rai. Este un îndemn la ură față de alți români. Poate liderii vremelnici ai PSD au fost toxici, dar oare toti?! În fond, tocmai am putut vedea cum a reevaluat-o pe Birchall! Chiar nu poate acest partid să producă și lideri benefici pentru țară? Dacă se rup 10 din conducere și fac un nou partid, votat de aceeași votanți PSD – devin PSD-iștii buni?

Revenind la subiect, tare îmi este frica de eventualitatea în care, solicitud din nou un vot în alb, mulți din cei care au votat KI în primul tur, sau care au ales alți contracandidați decât VVD, să nu se prezinte la vot. “Dacă cumva KI crede că a caștigat deja, nu mai are nevoie de votul nostru!” Și căruța se poate răsturna. Iar el rămâne cu înca o casă și pază SPP până la moarte iar noi cu Viorica!

Nu ne puneți să alegem răul cel mai mic, domnule Președinte! Meritam mai mult!

This entry was posted in Neclasificate and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.